Diensten

Joost van Iersel is niet alleen installateur, maar ook een echte loodgieter. U kunt dan ook voor alle loodgieterwerkzaamheden bij loodgietersbedrijf Joost van Iersel terecht: van het onderhoud en de vervanging van sanitair tot de aanleg en het onderhoud van riolering en andere afvoerkanalen. Ook voor lekkages en ontstoppen kunt u bij ons terecht. Geen klus is voor ons te groot, maar ook niet te klein. We komen ook graag bij u langs om een lekkage op te sporen of een druppelende kraan te herstellen.
 

Sanitair

Alle voorkomende werkzaamheden aan sanitair installatie zijn bij ons in goede handen. Bent u bezig met het vernieuwen van uw badkamer en wilt u graag de leidingen aanpassen? Of wilt u dat we helpen met het slopen en verwijderen van oude voorzieningen? Geen probleem, bel gerust voor een afspraak en dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs.
 

Warmtepomp

Aangezien de overheid wil dat we over een aantal jaar gasloos zijn in Nederland is een warmtepomp een goede keuze. Hiermee kunt u uw huis verwarmen en koelen wanneer u dat wenst.
Vraag naar de mogelijkheden.
Wij hebben al jaren ervaring en er zijn al vele klanten voor gegaan om hun huis gasloos te krijgen d.m.v. een warmtepomp! 


Airconditioning


Airconditioning is vooral ’s zomers wanneer het warm is erg prettig om ervoor te zorgen dat uw huis lekker koel blijft. De voorwaarde hierbij is wel dat het goed werkt. Goed onderhoud is nodig om uw airconditioning optimaal te laten functioneren. Loodgietersbedrijf Joost van Iersel helpt u bij al uw onderhoudsproblemen. En ook voor de installatie van uw airco kunt u bij ons terecht.
 
 

Koper- en zinkwerk

Het verwerken van koper en zink is veelal ambachtelijk werk. De montage vereist daarom ook ervaring. Loodgietersbedrijf Joost van Iersel heeft dankzij onze jarenlange ervaring in alle zink en koperwerkzaamheden de juiste kennis om uw problemen te verhelpen. Zink en koper zijn duurzaam zonder onderhoud, mits ze vakkundig zijn aangebracht.
 
Loodgietersbedrijf Joost van Iersel is onder andere gespecialiseerd in het herstellen en vernieuwen van:
 
  • Opgaande gevels
  • Goten en hemelwaterafvoeren
  • Daken 
  • Zijwanden
 

 
Meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier op onze contactpagina. Of bel naar 0416 – 345 450 
Bel voor een afspraak
0416 345 450
Dagelijks bereikbaar tussen 07:00 en 18:00u