Diensten

Joost van Iersel is niet alleen installateur, maar ook een echte loodgieter. U kunt dan ook voor alle loodgieterwerkzaamheden bij loodgietersbedrijf Joost van Iersel terecht: van het onderhoud en de vervanging van sanitair tot de aanleg en het onderhoud van riolering en andere afvoerkanalen. Ook voor lekkages en ontstoppen kunt u bij ons terecht. Geen klus is voor ons te groot, maar ook niet te klein. We komen ook graag bij u langs om een lekkage op te sporen of een druppelende kraan te herstellen.
 

Sanitair

Alle voorkomende werkzaamheden aan sanitair installatie zijn bij ons in goede handen. Bent u bezig met het vernieuwen van uw badkamer en wilt u graag de leidingen aanpassen? Of wilt u dat we helpen met het slopen en verwijderen van oude voorzieningen? Geen probleem, bel gerust voor een afspraak en dan komen wij zo snel mogelijk bij u langs.
 

Verwarming

CV-ketels zijn onmisbaar in onze woning tegenwoordig. Vooral na een lange dag werken is er niets fijner dan thuis komen in een warm huis. Naast het leveren van warmte, zorgt de CV-ketel er ook vaak voor dat u warm water uit de kraan kan laten stromen. Wij begrijpen dat u niet voor verassingen wilt staan wat betreft uw ketel. Dus ook voor het onderhoud van uw CV-installatie kunt u bij ons terecht. Zo zorgen wij ervoor dat u nooit zonder warm water of verwarming komt te zitten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gerust een offerte (link contactpagina toevoegen) aan bij loodgietsersbedrijf Joost van Iersel!

Wij hebben ruime ervaring in de installatie van traditionele CV installatie en zijn dealer van diverse grote merken zoals Daalderop. Maar ook warmtepomp installaties gecombineerd met vloerverwarming worden door ons geïnstalleerd.
 
Wij laten u niet in de kou staan.
 
 

Dakbedekking

Ieder soort dakbedekking beschikt over een verschillend soort hemelwaterafvoer. Hierdoor vraagt iedere soort afvoer ook om speciaal afgestemd onderhoud. Dankzij de jarenlange ervaring van loodgietersbedrijven Joost van Iersel kunt u bij ons altijd terecht voor deskundig advies en de juiste methode die bij uw hemelwaterafvoer past.
 
 

Airconditioning

Airconditioning is vooral ’s zomers wanneer het warm is erg prettig om ervoor te zorgen dat uw huis lekker koel blijft. De voorwaarde hierbij is wel dat het goed werkt. Goed onderhoud is nodig om uw airconditioning optimaal te laten functioneren. Loodgietersbedrijf Joost van Iersel helpt u bij al uw onderhoudsproblemen. En ook voor de installatie van uw airco kunt u bij ons terecht.
 
 

Koper- en zinkwerk

Het verwerken van koper en zink is veelal ambachtelijk werk. De montage vereist daarom ook ervaring. Loodgietersbedrijf Joost van Iersel heeft dankzij onze jarenlange ervaring in alle lood, zink en koperwerkzaamheden de juiste kennis om uw problemen te verhelpen. Lood, zink en koper zijn duurzaam zonder onderhoud, mits ze vakkundig zijn aangebracht.
 
Loodgietersbedrijf Joost van Iersel is onder andere gespecialiseerd in het herstellen en vernieuwen van:
 
  • Loden lokketten om schoorstenen
  • Opgaande gevels
  • Goten en hemelwaterafvoeren
  • Daken 
  • Zijwanden
 

 
Meer weten over onze werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier op onze contactpagina. Of bel naar 0416 – 345 450 
Bel voor een afspraak
0416 345 450
Dagelijks bereikbaar tussen 07:00 en 18:00u